Kontakt os

Søger du en fotograf eller videograf i Aarhus? Det er os!

Vi er Skovgaard & Damgaard, og vi holder af at skabe billeder og videoer, der virkelig viser, hvem du er, og hvad du laver.

Hvad kan vi hjælpe med? Ja, hvad har du brug for?

  • Lækre madbilleder til din café?
  • Portrætter der får folk til at stoppe op?
  • Produktbilleder der sælger varen?
  • Eller måske en lille video, der fortæller din historie?

Vi starter altid med en kort snak. Det handler om at forstå, hvad du drømmer om. Sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig – uden at det koster en bondegård.

Vi ved godt, at ikke alle elsker at være foran et kamera. Men bare rolig, vi er tålmodige og vil gøre alt for, at de, der skal fotograferes/filmes, føler sig godt tilpas på dagen.

Bagefter går vi billederne/optagelserne grundigt igennem og vælger de allerbedste ud og finpudser hist og her, til de skinner.

Resultatet? Billeder eller videoer, du faktisk har lyst til at vise frem. Som fortæller din historie på den fedeste måde.

Lyder det som noget for dig? Udfyld kontaktformularen her på siden. Det tager kun et øjeblik, og så har vi allerede en god idé om dit projekt, når vi kontakter dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt og er klar til at høre mere om dine idéer!

Ingen forpligtelser ved at udfylde formularen – det er bare starten på en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi ses derude!

Udfyld formularen herunder

Vi er altid åbne for en snak om mulighederne for dit brand, ingen forpligtelser – kun åbenhed og en ærlig samtale om, hvad vi sammen kan udrette.

Hvilket type arrangement skal der tages billeder til?